Σάββατο 5 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ζ. Βρύζας: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο Ζήσης Βρύζας. Για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, είπε: ««Κάθε αγώνας είναι σημαντικός όταν πρόκειται για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ολοι οι ευρωπαϊκοί όμιλοι είναι δύσκολοι και οι αγώνες δεν είναι ποτέ εύκολοι. Πάντα καταλήγεις σε έναν όμιλο όπου υπάρχουν μια - δυο θεωρητικά καλύτερες ομάδες. Στην περίπτωση της Αλβανίας και της Γεωργίας, ελπίζουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Η εθνική Ελλάδας δεν έγινε καλή ομάδα μέσα σε μια νύχτα. Γνωρίζουμε τα όριά μας, αλλά ξέρουμε επίσης και πώς να εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητές μας στο έπακρο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την πρόκριση όπως ακριβώς κάναμε μέχρι τώρα. Πιστεύουμε στην πρόκριση».

Αναφερόμενος στο κακή αρχή, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, σχολίασε: «Κάναμε ένα άσχημο ξεκίνημα με την ήττα από την Αλβανία, αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια. Οι ομάδες μάς αντιμετωπίζουν πλέον διαφορετικά. Νομίζω ότι αυτός ήταν σε ένα βαθμό ο λόγος για τον οποίο χάσαμε τον εναρκτήριο αγώνα της προκριματικής φάσης με την Αλβανία. Γι' αυτούς ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας, κάτι σαν ντέρμπι. Προετοιμάζονταν δυο μήνες, ενώ εμείς είχαμε μόλις δέκα μέρες. Παρά το πισωγύρισμα αυτό, η ομάδα μας αποδίδει και πάλι καλά και πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε. Τώρα έχουμε ανέβει στη δεύτερη θέση, όπου ελπίζω να παραμείνουμε». Μάλιστα χαρακτήρισε την πρόκριση ως «τον καλύτερο τρόπο να τερματίσω την καριέρα μου».

Ακόμα, ο Βρύζας, εκθείασε τον Ρεχάγκελ, λέγοντας: «Εχει παίξει αποφασιστικό ρόλο στην επιτυχία της Εθνικής ομάδας και έχει προσφέρει σημαντικά στο θέμα της στρατηγικής και της οργάνωσης. Είναι μεθοδικός σε ό,τι κάνει και κάνει πολύ καλή δουλιά. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι έχει δημιουργήσει μια εξαιρετικά καλή σχέση με τους παίκτες. Ως ομάδα τον σεβόμαστε γιατί είναι ηγέτης και συνεργαζόμαστε πολύ καλά υπό την καθοδήγησή του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ