Κυριακή 6 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκεντρώσεις για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

-- Η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ την Τρίτη, 8 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Ομιλητές θα είναι οι: Κώστας Πελετίδης, μέλος της ΝΕ Αχαΐας, Βασίλης Ασπρούλιας, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας.

-- Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου την Τετάρτη 9 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη», διδάκτωρ Νομικής.

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ την Πέμπτη 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ την Πέμπτη, 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX» στην Καλαμάτα. Εισηγητής θα είναι ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν ο Νίκος Κουτουμάνος και ο Φώτης Ρηγανάκος. Θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο Τάκης Γκούζος.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ την Πέμπτη 10 Μάρτη, σε συγκέντρωση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στις 8 το βράδυ, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ