Τετάρτη 9 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ» διαβεβαίωσε το κεφάλαιο...

...Ενώ προς τους εργαζόμενους επανέλαβε το γνωστό κι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ «επιχείρημα» ότι «δεν αντέχει η οικονομία»...

Διαβεβαιώσεις στο μεγάλο κεφάλαιο και μόνο σ' αυτό, ότι θα κάνει τα πάντα για να αυξηθούν κι άλλο τα κέρδη του, έδωσε χτες το βράδυ ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, με τη συνέντευξη που παραχώρησε, με αφορμή τον ένα χρόνο της ΝΔ στην κυβέρνηση.

Ορθά - κοφτά ξέκοψε προς εργαζόμενους και ευρύτερα λαϊκά στρώματα κάθε πιθανότητα να δουν βελτίωση στη ζωή τους με το κλασικό - 20χρονο πλέον - «επιχείρημα»... του ΠΑΣΟΚ, ότι «δεν αντέχει η οικονομία»!

Την ίδια στιγμή έκανε καθαρό ότι το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής υποτάσσεται στο στόχο της «ανταγωνιστικότητας». Στην κατεύθυνση αυτή έδειξε τις νέες φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο, ενώ παρουσίασε την ιδιωτικοποίηση κρατικών επιχειρήσεων ως θετικό βήμα για την αύξηση των κρατικών εσόδων.

Παρέπεμψε ως κι αυτά τα οξυμένα προβλήματα των γυναικών για την ικανοποίησή τους μέσα από προγράμματα απασχολησιμότητας, ενώ έκανε ακόμα πιο καθαρό ότι θα υπάρξουν κι άλλες παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό.

Τέλος, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, εκτός των άλλων, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι «έστειλε στο καλάθι των αχρήστων το ψήφισμα 1244/99 του Συμβουλίου Ασφαλείας, που καθορίζει ότι το Κοσσυφοπέδιο ανήκει στη Σερβία».


ΣΕΛ.  6   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ