Κυριακή 13 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Στον Πύργο τα σπουδαία

Εύκολο θεωρητικά έργο έχει σήμερα ο Ακράτητος

Sportidea

Εύκολο θεωρητικά έργο έχει σήμερα ο Ακράτητος
Στον Πύργο θα γίνει σήμερα το σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Εκεί ο Πανηλειακός θα φιλοξενήσει τη Λάρισα, σε ένα ματς που έχει... άρωμα μεγάλης κατηγορίας. Ο κόουτς της ομάδας της Ηλείας, Σούλης Παπαδόπουλος, τονίζει: «Σεβόμαστε την ιστορία της Λάρισας, όμως αυτό δε μας φοβίζει. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να μείνουμε σε τροχιά ανόδου».

Από την άλλη μεριά ο κόουτς των Θεσσαλών, Γιώργος Δώνης, είπε: «Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω στους παίκτες μου και με λίγη τύχη μπορούμε να φτάσουμε ακόμη και στη νίκη».

Θεωρητικά εύκολο έργο έχει ο πρωτοπόρος Ακράτητος, που θα αντιμετωπίσει στα Ανω Λιόσια τον Ηλυσιακό. Ο Μπάμπης Τεννές όμως είναι συγκρατημένος: «Ο καλύτερος φαίνεται στο γήπεδο. Αυτό ισχύει και για μας. Το εύκολα θεωρητικά ματς δεν υπάρχουν σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία».

Αμφίρροπες αναμένεται να είναι οι αναμετρήσεις Προοδευτικής -Σερρών και Καστοριάς - Εθνικού Αστέρα.

Τέλος, αύριο Καθαρή Δευτέρα, θα έχουμε το πελοποννησιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Καλαμάτα.

Οι Πατρινοί καίγονται για τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν στην κατηγορία. Δεν πάει πίσω όμως και η «μαύρη θύελλα», που είναι σε τροχιά ανόδου στα σαλόνια της Α' Εθνικής.

  • Για τη Γ' Εθνική θα γίνουν οι αναμετρήσεις: ΝΟΤΟΣ: Εθνικός - Ηρόδοτος, Λήλας - Βύζας, Κερατσίνι - Θύελλα Πατρών, Αγ. Δημήτριος - Πάμισος, Θρασύβουλος - Μαρκό, Μάλια - Αθηναΐδα, Ατσαλένιος - Αχαρναϊκός. ΒΟΡΡΑΣ: Θράκη - Λύκοι, Παύλος Μελάς - Βέροια, Αναγ. Αρτας - Κοζάνη, Λαμία -παναιτωλικός, Δόξα Δράμας - Πανδραμαϊκός, Καβάλα - Αναγ. Καρδίτσας, Θερμαϊκός - Γιάννενα, Αγρ. Αστέρας - Απόλλωνας Κάρισας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ