Παρασκευή 11 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Επιστροφή Τσιάρτα

Η επιστροφή του Τσιάρτα, που δείχνει ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, είναι το «νέο» στις κλήσεις που δημοσιοποίησε χτες ο Ρεχάγκελ, για τα παιχνίδια με Γεωργία (Τιφλίδα, 26/3) και Αλβανία («Γ. Καραϊσκάκης», 30/3). Οι υπόλοιπες 13 επιλογές του Γερμανού εκλέκτορα είναι: Χαλκιάς (Πόρτσμουθ), Φύσσας (Μπενφίκα), Ζαγοράκης (Μπολόνια), Βρύζας (Θέλτα Βίγκο), Σεϊταρίδης (Πόρτο), Δέλλας (Ρόμα), Αμανατίδης (Καϊζερσλάουτερν), Καραγκούνης (Ιντερ), Χαριστέας (Αγιαξ), Καψής (Μπορντό), Κυργιάκος (Ρέιντζερς), Γιαννακόπουλος (Μπόλτον), Λάκης (Κρίσταλ Πάλας).

Από την πλευρά του ο εκλέκτορας στην Ελπίδων, Στέλιος Αποσπόρης, κάλεσε το 19χρονο επιθετικό της Χέρενφεϊν, Γιώργο Σαμαρά, για τ' αντίστοιχα παιχνίδια στα πλαίσια των προκριματικών του οικείου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

  • Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA τιμώρησε την Αλβανία (για επεισόδια στον αγώνα με την Ουκρανία) με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 26.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Αν δε γίνει δεκτή η έφεση, οι Αλβανοί θα αντιμετωπίσουν χωρίς φιλάθλους τη Γεωργία και το Καζαχστάν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ