Παρασκευή 11 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Συγκρατημένη αισιοδοξία

Με στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να μη χάσει και γιατί όχι να κερδίσει, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ανέφεραν χτες οι Κατσουράνης, Κόντης. Τρεις μέρες πριν το σημαντικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι δύο «κιτρινόμαυροι», περιέγραψαν σκέψεις και συναισθήματα.

Αμφότεροι δεν ξέφυγαν... χιλιοστό, από το κλασικό «δεν πάμε για πρωτάθλημα, στόχος μας είναι να φτιάξουμε ομάδα». Σε σημείο μάλιστα υπερβολής. Χαρακτηριστικά ο Κατσουράνης υποστήριξε «ότι αποτέλεσμα και να 'ρθει δεν αλλάζει τίποτα. Συνεχίζουμε στο πλάνο που έχουμε από το καλοκαίρι». Πάντως ο διεθνής παίχτης, που έχρισε φαβορί τους γηπεδούχους αλλά ταυτόχρονα χαρακτήρισε τον αγώνα «ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα», παραδέχτηκε ότι τώρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει από καλύτερη θέση τον Ολυμπιακό, συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση: «Είμαστε πλέον πιο ποιοτικοί με τις μετεγγραφές του Γενάρη».

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι η απουσία κόσμου δεν αποτελεί προκαταβολικό αβαντάζ για καμιά από τις δύο ομάδες, ομονοώντας και στην εκτίμηση του Κόντη: «Μετά το παιχνίδι θα φανεί αν και για ποιον λειτούργησε. Πάντως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Χωρίς κόσμο όμως δεν μπορεί να γίνει έτσι». Ο αμυντικός πρόσθεσε ότι «πρόκειται για δύσκολο αγώνα, αλλά εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε όπως κάθε παιχνίδι. Προέχει να παίξουμε καλά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα, αλλά και μεις παλεύουμε κάθε αγώνα». Δε σκέφτονται ότι οι αντίπαλοί τους θα είναι κουρασμένοι και πιστεύουν ότι όλα θα κριθούν «στο πάθος, τη δύναμη και το ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ