Σάββατο 12 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ
Καθυστερεί αδικαιολόγητα η νέα πτέρυγα

Το πρόβλημα με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και αναβολές της παράδοσης της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Βόλου, που εύλογα προκαλεί την ανησυχία και αγανάκτηση των κατοίκων και των φορέων του Νομού Μαγνησίας, έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής και Τ. Τσιόγκας με Ερώτησή τους προς τους υπουργούς Υγείας Ν. Κακλαμάνη και Απασχόλησης Π. Παναγιωτόπουλο.

Το έργο, τονίζουν οι βουλευτές, έχει σταματήσει, οι εργαζόμενοι έχουν να πάρουν δεδουλευμένα απ' τον Σεπτέμβρη του 2004 και οι παρατάσεις επί παρατάσεων της παράδοσης του έργου συνεχίζονται αδικαιολόγητα. «Οι ανάγκες σε υπηρεσίες υγείας στο υπάρχον (παλιό) νοσοκομείο συνεχώς αυξάνονται και η όποια κάλυψη των αναγκών των ασθενών στηρίζεται στο φιλότιμο των εργαζομένων», επισημαίνουν οι βουλευτές.

Με δεδομένο ότι οι ανάγκες παροχής υπηρεσιών Υγείας στη Μαγνησία κατ' έτος αυξάνονται και ότι ακόμη και αν λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου χωρίς τον παράλληλο εκσυγχρονισμό του παλιού, οι ελλείψεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν, ρωτούν τους υπουργούς, γιατί το έργο της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου δεν έχει ολοκληρωθεί όπως προσδιορίζει η σύμβαση. Τέλος, τι μέτρα σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση για τον εκσυγχρονισμό του εν λειτουργία παλιού νοσοκομείου και την πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ