Πέμπτη 31 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλήψεις για τη δολοφονία του 18χρονου

Δύο ανήλικοι, 17 ετών καθώς και ένας νεαρός 21 ετών συμμετείχαν στη δολοφονία του 18χρονου Βασίλη Μαμόπουλου, σύμφωνα με την αστυνομία. Εγκέφαλος και δράστης της πράξης, είναι ο Ελληνας ανήλικος. Μαζί του συνελήφθη και ο ενήλικος αιγυπτιακής καταγωγής, ενώ οι αρχές αναζητούν τον αλλοδαπό 17χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησαν οι ανήλικοι, όπως προκύπτει από δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το θύμα - που σημειώνεται ότι έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα από δύο σφαίρες στο κεφάλι στο Ελληνικό - χρωστούσε στον «εγκέφαλο» 5.000 ευρώ, που ο τελευταίος του τα είχε δανείσει. Αφού ο Μαμόπουλος δεν του επέστρεφε το ποσό, οργάνωσε την επίθεση και με τη βοήθεια του δεύτερου συλληφθέντα τον ακινητοποίησε και τον σκότωσε. Οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν ήταν ο ανήλικος που αναζητείται.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησαν, το όπλο της πράξης, το πέταξαν στη θάλασσα στην περιοχή της Βάρκιζας. Μάλιστα, είπαν πως το όπλο δε χρειάστηκε να το αγοράσουν αφού ήταν ψεύτικο και με μετατροπές κατάφεραν να το κάνουν αξιοποιήσιμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ