Πέμπτη 31 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Στο Χημικό Αθήνας, στις 11 το πρωί, στο αμφιθέατρο Α15, με θέμα: «Το πείραμα στην υπηρεσία της επιστήμης». Θα μιλήσουν: Μ. Κουσαθανά, καθηγήτρια στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθήνας, Α. Καργόπουλος, μεταπτυχιακός φοιτητής, μέλος της «Πανεπιστημονικής». Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας «Το πείραμα».

-- Στα ξενόγλωσσα Τμήματα της Φιλοσοφικής, στις 12 το μεσημέρι στο αίθριο, με θέμα «Ξενόγλωσση εκπαίδευση και επαγγελματική προοπτική».

-- Στο Τμήμα Ναυπηγών, της ΣΤΕΦ ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, για την «κατάσταση της ναυπηγικής βιομηχανίας».

-- Στο Τμήμα Λογιστικής, της ΣΔΟ ΤΕΙ Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, για την εργασιακή προοπτική των λογιστών, θα μιλήσει εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

Αύριο Παρασκευή

-- Στην Πολυτεχνική Θεσσαλονίκης, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος», με θέμα «Επαγγελματική Προοπτική του Μηχανικού στην Ελλάδα». Θα μιλήσουν οι: Χ. Σιδηρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Βορείου Ελλάδας, Γ. Κατσιάβαλος, καθηγητής Μηχανικών Μετάλλων και γγ του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας και Μ. Καντιδάκης, μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ