Σάββατο 2 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Φωτ.

Αύριο Κυριακή 3 Απρίλη στις 11.00 π.μ. στην εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΑΚΑΛΟΥ

Στη μνήμη του προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Αμαρουσίου.

Η σύζυγος: Γεωργία Τσιάκαλου

Τα παιδιά: Γιάννης, Κώστας, Χαρίλαος

* * *

Φωτ.

Αύριο, Κυριακή, 3 Απρίλη, στις 10,30 π.μ, στο Γ΄ Νεκροταφείο Πειραιά, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μας

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΑ

που έφυγε από κοντά μας στις 28 Φλεβάρη 2005.

Ο Βασίλης Λαγωνίκας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1925. Από τα νεανικά του χρόνια υπήρξε αγνός κι ενθουσιώδης αγωνιστής που δε δείλιασε μπροστά σε κανενός είδους ζυγό: κατοχή, πέτρινα χρόνια, δικτατορία. Από τις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης πάλεψε ηρωικά. Λοχαγός του ΕΛΑΣ στη μάχη της Ηλεκτρικής, στην Καισαριανή, στη συνέχεια εξορίστηκε στη Μακρόνησο, βασανίστηκε, διώχτηκε αλλά έμεινε αταλάντευτα πιστός στα ιδανικά του, για να ζήσουν τα παιδιά του και τα παιδιά όλου του λαού με ειρήνη και αξιοπρέπεια.

Θα αποτελεί για μας φωτεινό παράδειγμα γενναιότητας, ευθύνης και αρετής.

Τα παιδιά του: Δημήτρης και Κατερίνα, Γιώργος και Κατερίνα, Μιχάλης και Ρούλα, Κώστας και Ζωή. Τα εγγόνια του: Γιάννα, Βασίλης, Εφη, Νίκος, Ιωάννα, Βάνα, Βασιλική, Βασίλης, Μαριάννα. Τα αδέλφια του: Νότα και Βαγγέλης, Ελένη και Τάκης, Μαρίτσα. Τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.

Στη μνήμη του τα ανήψια του Γιάννης Μαγγανάς και Γιάννης Λεουτσάκος προσφέρουν 200 ευρώ στο Παράρτημα Κερατσινίου της ΠΕΑΕΑ.

Τα αδέρφια: Νότα και Βαγγέλης, Ελένη και Τάκης, Μαρίτσα

Τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς

* * *

Τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο την Κυριακή 3/4/2005 και ώρα 11.15 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Κοιμητηρίου Ζωγράφου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και εξαδέλφου

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΝΔΩΡΟΥ

Η σύζυγος: Ηλέκτρα. Τα παιδιά: Ασπασία και Ιωάννης. Ο εγγονός: Κωνσταντίνος - Βασίλης. Τα αδέλφια. Τα εξαδέλφια. Οι λοιποί συγγενείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ