Πέμπτη 21 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Με αγάπη στον κύριο «Εντισον»

Χρόνια πολλά κύριε «Εντισον» ευχήθηκαν με πολύ αγάπη στον Γιώργο Παπαστεφάνου φίλοι και ακροατές του για τα 45 του χρόνια στο κρατικό ραδιόφωνο, προχτές το βράδυ στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΡΤ για να τιμήσει τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική προσφορά του.

Τα δύο τρίτα της ζωής του τα πέρασε πίσω από το αγαπημένο του «μικρόφωνο» χαρίζοντας στους ακροατές αξέχαστες εκπομπές και συνδέοντας τη φωνή του με το ποιοτικό ραδιόφωνο. Ηταν και είναι, όπως χαρακτηριστικά είπε η διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ένας «σεμνός» αλλά και «πεισματάρης» «εργάτης της τέχνης» με μια «απέραντη αγάπη για το ελληνικό τραγούδι».

Αυτή την αγάπη του την έδειξε και από τα πρώτα βήματα της τηλεόρασης συμπληρώνοντας φέτος 32 χρόνια πίσω και μπροστά στις κάμερες, περνώντας μαζί με τους «φίλους» του, από το ασπρόμαυρο στο έγχρωμο. Για να δώσει την «εικόνα» της συνεργασίας ο Γιώργος Παπαστεφάνου είπε χαρακτηριστικά πως δημιουργήθηκε ένας δικός του «θίασος» από τους καλύτερους ερμηνευτές.

Ολοι οι φίλοι του, όπως είπε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαστεφάνου, αντιπροσωπεύουν μεγάλα κομμάτια της ζωής του. Από παιδί ήθελε να γίνει εκφωνητής και «είχα», ανέφερε, την «ευλογία να κάνω πραγματικότητα αυτό που ονειρευόμουν». Και ο Γιώργος Παπαστεφάνου με ήθος και σεμνότητα «χάρισε» τον εαυτό του στους ακροατές με τη χαρακτηριστική φωνή του και πολύ περισσότερο με την αγάπη του για το ποιοτικό τραγούδι. Ολοι του ευχήθηκαν να ζήσει και να βρίσκεται πίσω στο μικρόφωνο, άλλα 45 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ