Παρασκευή 29 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φωνάζει ο κλέφτης...

«Γιατί πάτε με τους αλήτες και τους κλέφτες του ΠΑΜΕ; Γιατί δε φεύγετε από το σωματείο των ιδιωτικών υπαλλήλων; Γιατί δεν έρχεστε στο σωματείο που φτιάχνω για σας;». Με αυτές τις υβριστικές κραυγές προσπάθησε, χωρίς αποτέλεσμα, να πείσει τις καθαρίστριες στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου, ο Θεόδωρος Βάγγαλης, διευθύνων σύμβουλος της «Biological Service» (ιδιωτική εταιρία καθαριότητας), να εγγραφούν στο... σωματείο που ο ίδιος «κοπιάζει» να στήσει, προκειμένου να διασπάσει την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων.

Ποιος ο λόγος της έκρηξης; Επειδή, εδώ κι ένα χρόνο, χάρη στην αποφασιστική παρέμβαση του ΠΑΜΕ, οι καθαρίστριες κατάφεραν να αυξήσουν το μισθό τους κατά 300 περίπου ευρώ και να παίρνουν πλέον και τα ένσημα. Ετσι, τις καλεί να φύγουν από το ταξικό σωματείο των ιδιωτικών υπαλλήλων, που δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί και να ενταχθούν στο εργοδοτικό σωματείο που ο ίδιος στήνει!

Εχουν γνώση όμως οι φύλακες. Με τη συμπαράσταση του ΠΑΜΕ και αυτή η απόπειρα διάσπασης των εργαζομένων θα πέσει στο κενό. Γιατί οι καθαρίστριες έχουν και τη δύναμη και το θάρρος να μην δώσουν στο «λύκο» αρμοδιότητες «φύλακα» του «μαντριού» τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ