Παρασκευή 29 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2005 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΛΕΣΒΟΣ
Συγκροτήθηκε Γραμματεία του ΠΑΜΕ

Νέα σελίδα άνοιξε για το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στη Λέσβο. Την περασμένη βδομάδα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, μέλη διοικήσεων σωματείων, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, συγκεντρώθηκαν - μετά από πρόσκληση της προσωρινής Επιτροπής του ΠΑΜΕ - για να εκλέξουν την Τοπική Γραμματεία Λέσβου του ΠΑΜΕ.

Τη συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δ. Σιαμέτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση του ΠΑΜΕ στη Λέσβο, από την ίδρυσή του, το 1999. Δράση, που, όπως είπε, ανέδειξε το ΠΑΜΕ πρωτοπόρο στη συνείδηση της εργατικής τάξης στο νομό. Συνέχεια αυτής της δράσης, τόνισε, είναι η ανάδειξη Τοπικής Επιτροπής και Γραμματείας του ΠΑΜΕ, «που θα βοηθήσει πολύπλευρα στην επιτυχία των στόχων ανάτασης του κινήματος και την αλλαγή των συσχετισμών». Τέλος, κάλεσε τους συγκεντρωμένους να πάρουν μέτρα, ο καθένας στο χώρο του, για την επιτυχία της εκδήλωσης για την Πρωτομαγιά, στις 11 του Μάη, στην πλατεία Σαπφούς.

Στη σύσκεψη, το λόγο πήραν αρκετοί από τους συγκεντρωμένους, που, με ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις, συνέβαλαν στην πλούσια συζήτηση για τους στόχους του ΠΑΜΕ στην περιοχή το αμέσως επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ