Παρασκευή 29 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Επιτροπών Ειρήνης

Στις επόμενες μέρες από την ΠΕΔΥΕ και τις Επιτροπές Ειρήνης ξεδιπλώνονται οι εξής δραστηριότητες:

- Η Επιτροπή Ειρήνης ΑΙΓΑΛΕΩ, σε συνεργασία με το Παράρτημα ΑΙΓΑΛΕΩ του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και άλλους μαζικούς φορείς, συνδιοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ και τους αγώνες της εργατικής τάξης ενάντια στο φασισμό και τον πόλεμο. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Πέμπτη 5 Μάη 2005 και ώρα 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» του Δήμου ΑΙΓΑΛΕΩ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης ΔΑΦΝΗΣ και το Παράρτημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΑΦΝΗΣ της ΠΕΑΕΑ συνδιοργανώνουν εκδήλωση για τα 60 ΧΡΟΝΙΑ της ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και τα 50 ΧΡΟΝΙΑ της ΕΕΔΥΕ. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μάη 2005 και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης, Αγ. Βαρβάρας και Δήλου 2. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αγγελος Βρεττός, μέλος της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, σε συνεργασία με τοπικούς μαζικούς φορείς συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «60 ΧΡΟΝΙΑ της ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ». Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Τρίτη 10 Μάη 2005 και ώρα 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δαβάκη. Περιλαμβάνει χαιρετισμούς φορέων - ομιλία και καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τη μεγάλη νίκη των λαών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ