Παρασκευή 29 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΥΓΕΙΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»
Τραυματιοφορείς πολλαπλών καθηκόντων...

Εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό

Να εξαναγκάσει τους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου να εργάζονται ακόμα και ως σαβανωτές(!) επιχειρεί η διοίκηση του Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Αγιοι Ανάργυροι», όπως καταγγέλλει με σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου.

«Ο διοικητής του νοσοκομείου απειλεί να αποσπάσει τον τραυματιοφορέα Γιακέτα Περικλή να εφαρμόσει παράνομες εντολές της διευθύνουσας. Εάν πραγματικά υπάρχουν ανάγκες στα άλλα νοσοκομεία να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και όχι η αποδυνάμωση αυτών που λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Πρώτο μέλημα της διοίκησης και των διευθύνσεων είναι να δουν πρώτα τις ανάγκες στον δικό τους χώρο που σήμερα υπολειτουργεί», αναφέρει ο σύλλογος.

«Οι εργαζόμενοι δεν είναι υποχρεωμένοι να ασκούν καθήκοντα άλλα από αυτά για τα οποία έχουν προσληφθεί. Δηλαδή οι τραυματιοφορείς να κάνουν τους σαβανωτές-νοσοκόμους, εργάτες γενικών καθηκόντων και πιθανόν αύριο ως νοσηλευτές. Οι εργαζόμενοι ασκούν σωστά τα καθήκοντα για τα οποία έχουν προσληφθεί», επισημαίνει ο σύλλογος και απαιτεί να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ