Πέμπτη 5 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΕΛΠΙΣ»
Συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας

Τη συνέχιση των στάσεων εργασίας (8 πμ - 2 μμ) μέχρι και τη Δευτέρα αποφάσισαν στη χτεσινή γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ελπίς», καθώς δεν ικανοποιήθηκε κανένα από τα αιτήματά τους. Σήμερα αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους εκπροσώπους του σωματείου, της απεργιακής επιτροπής και των γιατρών θα συναντηθούν με τον Μ. Καλοκαιρινό, πρόεδρο του Α' Περιφερειακού Συστήματος Υγείας - Πρόνοιας Αττικής, για τα αιτήματα που διεκδικούν.

Οι εργαζόμενοι του «Ελπίς» βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από τις 21/4/2005 διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων (εφημεριών των γιατρών, που οφείλονται από τον Φλεβάρη του 2005 και πρόσθετων αμοιβών, που οφείλονται από το Δεκέμβρη του 2004) και να σταματήσει η παραβίαση της εφαρμογής του Νέου Συστήματος Εφημεριών, με αποτέλεσμα να καταστρατηγείται το ωράριο εργασίας των εργαζομένων, αφού τους έχει επιβληθεί όχι μόνο υπερεντατικοποίηση της εργασίας, αλλά και αρκετές ώρες παραμονής στο νοσοκομείο, χωρίς να πληρώνονται.

Επίσης διεκδικούν να σταματήσει η αποψίλωση του νοσοκομείου από προσωπικό, να γίνουν άμεσα προσλήψεις και να γίνει χρηματοδότηση του νοσοκομείου για την ανάπτυξη των υποδομών και την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ