Τρίτη 10 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΣΟΦΜΑΝ ΑΕ»
Προπηλάκισαν συνδικαλιστές

Τραμπούκικη επίθεση δέχτηκε χτες αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μετάλλου «Η ΜΑΣΙΝΑ», που πραγματοποιούσε περιοδεία στο εργοστάσιο Μεταλλικών Κατασκευών «ΣΟΦΜΑΝ ΑΕ» στην Ελευσίνα, από τους εκπροσώπους της εταιρίας Παναγιώτη Τσολάκη εργοδηγό και Αναστάσιο Σοφρά ιδιοκτήτη του εργοστασίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου, οι συνδικαλιστές βρέθηκαν το πρωί στο εργοστάσιο, προκειμένου να μιλήσουν με τους εργαζόμενους για την αυριανή 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς και να μοιράσουν ανακοινώσεις. Κατά την ώρα του διαλείμματος των εργαζομένων και στην προσπάθειά τους οι συνδικαλιστές να μιλήσουν μαζί τους δέχτηκαν τους τραμπουκισμούς από την εργοδοσία.

Το σωματείο καταγγέλλει τις τρομοκρατικές επιθέσεις και σημειώνει ότι η καλύτερη απάντηση στις τραμπούκικες ενέργειες της εργοδοσίας που θυμίζουν εποχές «Μακρήδων» είναι η συμμετοχή των εργαζομένων στις αυριανές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ».

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση της εργοδοσίας «ΣΟΦΜΑΝ ΑΕ» (Μεταλλικές Κατασκευές) στην Ελευσίνα. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να καταγγείλουν τους τραμπουκισμούς της εργοδοσίας, να καταδικάσουν την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τη στήριξή της από το ΠΑΣΟΚ.

Μαζικά να πάρουν μέρος στην 24ωρη Πανεργατική απεργία της Πρωτομαγιάς, στη συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα στην Αθήνα και στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σ' όλη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ