Τρίτη 17 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οι προθεσμίες

Και από τα ΚΕΠ το CD με οδηγίες για το Ε9

«Τρέχουν» οι προθεσμίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων (εισοδήματα 2004) για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Εφορίας, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ, αυτή τη βδομάδα πρέπει να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση οι φορολογούμενοι, που το ΑΦΜ λήγει σε 5 (σήμερα 17 Μάη) και 6 (την Πέμπτη 19 Μάη).

Οσοι υποχρεώνονται να υποβάλλουν και το Ε9 (στοιχεία ακινήτων) πρέπει πάνω στο βασικό φορολογικό έντυπο Ε1 να διαγραμμίσουν με Χ το τετραγωνίδιο ΝΑΙ στον πίνακα 2, κωδικός 617. Από τις Εφορίες και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα διανέμεται δωρεάν το CD για τη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Ε9. Η διανομή του - που ξεκίνησε χτες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη - θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Οι προθεσμίες για την ηλεκτρονική αποστολή του Ε9 ξεκινούν στις 25 Οκτώβρη και ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ φτάνουν μέχρι τις 30 Νοέμβρη. «Ηλεκτρονικό» Ε9 στις ίδιες προθεσμίες μπορούν να υποβάλουν και όσοι υπέβαλαν το E1 χειρόγραφα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ