Τρίτη 31 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - ΦΟΙΤΗΤΩΝ
Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής

Καράκας 7-15 Αυγούστου

Το σήμα του 16ου ΠΦΝΦ
Το σήμα του 16ου ΠΦΝΦ
Λήγει αυτές τις μέρες η προθεσμία για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο 16ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών (ΠΦΝΦ) που θα γίνει στο Καράκας της Βενεζουέλας, από τις 7 ως 15 του Αυγούστου. Μέχρι σήμερα, οι ελληνικές συμμετοχές ξεπερνούν τις εκατό.

Το ποσό της συμμετοχής είναι 160 ευρώ. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται η σίτιση (από κρατική υπηρεσία συσσιτίου), η στέγαση (σε κοιτώνες και «μπολιβαριανά» σχολεία) και οι μετακινήσεις στην πόλη του Καράκας. Το συνολικό κόστος, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια, αναμένεται να μην ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση pfnf16@yahoo.gr, αλλά και στην ηλεκτρονική σελίδα της ΚΝΕ (www.kne.gr) - η οποία ομόφωνα ορίστηκε συντονιστής της ελληνικής Εθνικής Προπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΕΠΕ). Ακόμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στα 210.5282.523 και 210.5241.526. Γενικότερες πληροφορίες υπάρχουν, μεταξύ άλλων, στην ηλεκτρονική σελίδα της Εθνικής Προπαρασκευαστικής Επιτροπής της Βενεζουέλας: www.caracas2005.info.

Εντείνονται οι προετοιμασίες

Στο μεταξύ, εντείνονται οι προετοιμασίες σε κάθε χώρα όπου δρουν οι περισσότερες από 70 ΕΠΕ και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται διεθνώς για την επιτυχία του 16ου ΠΦΝΦ. Την περασμένη εβδομάδα, 23-26 Μάη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Μαδρίτη τετραήμερο φεστιβάλ, με ευθύνη της ισπανικής ΕΠΕ και κεντρικό θέμα τη δημόσια παρουσίαση των εκδηλώσεων του 16ου ΠΦΝΦ.

Στην Κούβα, οι φορείς και οι οργανώσεις της νεολαίας βρίσκονται σε διαδικασία εκλογής όσων θα αποτελέσουν την εθνική αντιπροσωπεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ