Σάββατο 4 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για το έπος και τα διδάγματα της Αντιφασιστικής Νίκης

Η ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, αφιερωμένη στη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, με τίτλο «Επος και διδάγματα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων της ΚΕ στον Περισσό.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Αλφρεντ Ρούμπιξ, πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Λετονίας, Ανατόλι Αρσέενκο, καθηγητής της Ιστορίας στο Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του Κιέβου, Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης.

Αλλες εκδηλώσεις

-- Πολιτική εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών θα πραγματοποιήσει η Αχτιδική Επιτροπή υπαίθρου Ν. Ηρακλείου του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 10.30 το πρωί στο Αρκαλοχώρι στον τόπο καταγωγής του κομμουνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη. Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Βρύσαλης, γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία, εκδήλωση μνήμης και τιμής της Αντιφασιστικής Νίκης. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Παπαγεωργάκης, μέλος του Ιστορικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ