Σάββατο 11 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΚΟ

ΠΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΙΓΙΟΝ: «"Οδηγίες προς ναυτιλλομένους" έδωσαν Μαξίμου και Ρηγίλλης στους γαλάζιους βουλευτές, προκειμένου να μη χαλάσουν την καλή εικόνα της ΝΔ μετά την κίνηση Καραμανλή στην προχθεσινή βουλή. "Να είστε ευπρεπείς και επιμελείς" είναι η εντολή κυρίως στους πρωτοεκλεγέντες βουλευτές. Εννοεί ότι δεν πρέπει να διακόπτουν τους ομιλητές, όσοι θα μιλήσουν να είναι καλά διαβασμένοι, να μην αφήνουν άδεια τα έδρανα κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης κλπ.» (η Χρ. Κορ. στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΚΑΚΩΣ, ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ: «Χτες στο Κοινοβούλιο σημειώθηκε μεγάλη κινητικότητα στα γραφεία των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων, ενώ στελέχη τους ανέσυραν από τις υπηρεσίες της Βουλής παλαιές ομιλίες αρχηγών, ακόμη και από την εποχή της κυβέρνησης Ράλλη» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»)

ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: «Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή είναι μια καλή ευκαιρία για να τεστάρουν ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και το Μαξίμου την απόδοση των βουλευτών. Οι ψίθυροι λένε πως σε όποιους ανατεθούν ειδικοί ρόλοι αυτό θα συνιστά έμμεση αναγνώριση πως είναι υπουργοποιήσιμοι» (ο Μ. Κοττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΙΚΕ: «Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Αν μη τι άλλο η συζήτηση προβλέπεται θυελλώδης και ενδιαφέρουσα» (το σχόλιο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΟΠΩΣ Η «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»: «"Η κυβέρνηση, είτε το θέλει είτε όχι, θα απολογηθεί για το 15μηνο της θητείας της. Πάνω σ' αυτό θα υπάρξει μετωπική αντιπαράθεση με δυναμική και μαζική συμμετοχή", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου υπήρξε κλίμα ενότητας και αποφασιστικότητας προκειμένου να επικρατήσουν στη βουλή τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΟΠΩΣ «ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ 65ΩΡΟ»: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ρίξει όλο το πολιτικό βάρος στην "επικαιροποίηση" της συζήτησης και να μην "τσιμπήσει" στην παρελθοντολογία. Να ζητήσει συγκεκριμενοποίηση και δέσμευση της κυβέρνησης γύρω από το τι θα κάνει ακριβώς για μια σειρά μεγάλα θέματα» (ο Παν. Δ. Παναγιώτου στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ