Πέμπτη 16 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνάντηση μαθητικού θεάτρου

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το «Καμπέρειο» Πνευματικό Ιδρυμα Ιωαννίνων οργανώνουν στα Γιάννενα τη 12η Συνάντηση Μαθητικών Θιάσων Ηπείρου.

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και το «Καμπέρειο» Πνευματικό Ιδρυμα Ιωαννίνων προσφέρουν τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών με λεωφορείο (όπου απαιτείται), έπαινο συμμετοχής σε κάθε σχολείο και δωρεάν προσκλήσεις ετήσιας διάρκειας στα μέλη των θεατρικών ομάδων για τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Οι παραστάσεις των μαθητών θα δοθούν μέχρι τις 28 Ιουνίου στο θέατρο «Καμπέρειο». Είσοδος ελεύθερη.

Στη φετινή συνάντηση συμμετέχουν δέκα σχολεία. Ξεκίνησε 6/6 με το Δημοτικό Σχολείο Μονοδενδρίου, με τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη. Ακολούθησαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας με «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» του Οσκαρ Ουάιλντ. Το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, με τον «Κήπο με τις 11 γάτες» του Λουτσιάνο Μοράτι. Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων με τη «Μοναξένια» (σύνθεση των μαθητών).

Επονται 21/6, 1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας, με το «Γαϊδούρειος ίππος» - «Επιτυχία» του Βασίλη Αναστασιάδη και το 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας, με τον «Υπηρέτη δύο αφεντάδων» του Γκολντόνι. Στις 22/6, Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας με την «Εταιρεία Θαυμάτων» του Δ. Ψαθά. 23/6: 1ο Λύκειο Ιωαννίνων με το «Ζητείται ψεύτης» του Δ. Ψαθά. 27/6: 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων με τη «Θαυμαστή μπαλωματού» του Λόρκα. 28/6: 7ο Λύκειο Ιωαννίνων με «Το τίμημα της λευτεριάς» του Γ. Θεοτοκά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ