Σάββατο 2 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Προβλήματα στην «Απόφαση»

«Μαύρα σύννεφα» εξαπλώνονται πάνω από την εφημερίδα «Απόφαση», με τα προβλήματα να διαιωνίζονται για τους εργαζόμενούς της, που παραμένουν απλήρωτοι από το Μάη, αλλά και προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Χτες, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ με τον Κ. Τριανταφυλλάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, μετά από αίτημα του τελευταίου. Ο Κ. Τριανταφυλλάκης είπε ότι αυτή τη στιγμή οφείλονται στην «Απόφαση» από τις διαφημιστικές εταιρίες και το δημόσιο 300.000 ευρώ. Ζήτησε λοιπόν από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ τη συνεργασία της προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα περάσουν οι οφειλές αυτές στους εργαζόμενους προκειμένου να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Συγχρόνως, προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η «Απόφαση» και προς το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, αφού αυτή την περίοδο η εταιρία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση όλων ή μέρος των μετοχών. Παράλληλα, προχτές ήταν προγραμματισμένη ΓΣ των μετόχων (Θ. Τζώρτζης 70%, Κ. Καραγιάννης 30%), η οποία αναβλήθηκε ενώ ορίστηκε νέα για τις 20 Ιούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ