Τρίτη 5 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Να συμβάλουμε στο Μέτωπο

Από τη συγκέντρωση στην κατασκήνωση, το απόγευμα του Σαββάτου
Από τη συγκέντρωση στην κατασκήνωση, το απόγευμα του Σαββάτου
Στη μαζική και μαχητική συγκέντρωση της νεολαίας το Σάββατο το απόγευμα, στο βήμα ανέβηκε για να χαιρετίσει τους νεολαίους κατασκηνωτές η Ελένη Γκόγκου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, που υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Η νεολαία μπορεί να συμβάλει στη συγκρότηση του Μετώπου για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, για το σοσιαλισμό. Τη μοναδική πραγματική διέξοδο. Προϋπόθεση γι' αυτό είναι και η ισχυροποίηση και μαζικοποίηση των γραμμών της ΚΝΕ».

Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο Τούρκος σύντροφος Σελίμ Μοζκέιν από το ΤΚΡ, σημειώνοντας: «Σήμερα ο αγώνας όλων αυτών των συντρόφων μάς καλεί να αγωνιστούμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Το "παρών" μας είναι αγώνας των πατριωτών και σοσιαλιστών».

Ο δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος ανέβηκε στο βήμα της συγκέντρωσης για να καλωσορίσει τη νεολαία και το ΚΚΕ, υπενθυμίζοντας: «Το Νεστόριο είναι ένας τόπος όμορφος, φιλόξενος, τόπος, που οι κάτοικοί του αγωνίστηκαν τότε τη δύσκολη και ηρωική περίοδο για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Αγωνίστηκαν και αργότερα, στα πέτρινα χρόνια, αγωνίζονται και σήμερα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ