Τρίτη 5 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Χωρίς τόκους λόγω απεργίας

Οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πληρώσουν έγκαιρα τις τοκοχρεολυτικές δόσεις των δανείων τους, λόγω της πολυήμερης απεργίας των τραπεζοϋπαλλήλων για το Ασφαλιστικό, δε θα επιβαρυνθούν με τόκους υπερημερίας. Στην απόφαση αυτή κατέληξε χτες η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας - της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας - ανοίγοντας το δρόμο για παρόμοιες αποφάσεις και στις άλλες τράπεζες.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, αποφάσισε να μη χρεώσει τους πελάτες της με τόκους υπερημερίας, εφόσον οι οφειλές αυτές εξοφληθούν κανονικά έως τις 12 Ιούλη 2005. Οπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της ΕΤΕ, έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για τη διευθέτηση των σχετικών επιπτώσεων που προέκυψαν και αφορούν κυρίως τη μη έγκαιρη πληρωμή οφειλών πελατών έναντι της Τράπεζας στο διάστημα από 7 έως και 30 Ιούνη 2005.

Για τα θέματα που αφορούν στο διάστημα των απεργιακών κινητοποιήσεων των τραπεζοϋπαλλήλων (7-30 Ιούνη), οι πελάτες της ΕΤΕ θα μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και διευκρινίσεις στις ειδικές γραμμές επικοινωνίας 801.1190.801 και 210.3362.983, κάθε ημέρα, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ