Τρίτη 5 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Τρίτη, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, σε σύσκεψη των Καραβομαραγκών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση οργανώνουν οι κλαδικές και εργατικές ΚΟΒ της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, με θέμα «Τα προβλήματα της εργατικής τάξης και η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης», αύριο, Τετάρτη 6 Ιούλη, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία του Αγ. Τίτου. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιείται στην Κοζάνη, αύριο, Τετάρτη 6 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση οργανώνει το ΚΚΕ στα Γρεβενά, αύριο, Τετάρτη, 6 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Κώστα Σταμπολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη, 7 Ιούλη, θα μιλήσει ο Θ. Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 9 το βράδυ στην Πλατεία του Φάρου.

-- Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Δράμα την Πέμπτη, 7 Ιούλη, θα μιλήσει ο Χ. Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Δράμας.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 16 του Ιούλη, στις 9.30 μ.μ., στην παραλία της Χαλκίδας (Στρογγυλό), μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ