Τρίτη 5 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Το ζητούμενο είναι να αλλάξει η πολιτική

Με αφορμή διαδόσεις περί δημιουργίας «υπερκομματικού ψηφοδελτίου» και συνεργασίες των «δημοκρατικών δυνάμεων» με επαφές και συνεννοήσεις, η δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» ξεκαθαρίζει με κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι η θέση της για το τι συνεργασίες θα επιδιώξει, με ποιους και για ποιο σκοπό, είναι ομόφωνη και και έχει διατυπωθεί ρητά σε συνέντευξη της παράταξης, που δόθηκε στις 12 Μάη. Η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» τονίζει, για άλλη μια φορά, ότι το ζητούμενο δεν είναι να αλλάξουν μόνο τα πρόσωπα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά κυρίως η πολιτική που αυτά εφαρμόζουν.

Η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» σημειώνει σε σχέση με αυτές τις διαδόσεις ότι «αυτοί που από τη θέση της αντιπολίτευσης στήριξαν την πολιτική της διοίκησης του δήμου και με τη συμμετοχή τους μάλιστα στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και την πολιτική των κυβερνήσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να εγγυηθούν την υλοποίηση μιας άλλης πολιτικής, την αντιμετώπιση των προβλημάτων προς όφελος του λαού και των δημοτών της πόλης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ