Τετάρτη 13 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναγκαίος ο αναπροσανατολισμός

Περιοδείες σε χώρους των Σωμάτων Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη έκαναν χτες στελέχη της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Ο βουλευτής Γιώργος Χουρμουζιάδης επισκέφθηκε το Τμήμα των ΜΑΤ, στην οδό Κατσιμίδη, ενώ κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ηλία Γκουτζηγιάννη μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου, επισκέφθηκε το Τμήμα Συνοροφυλακής Μυγδονίας, το Τμήμα Τροχαίας Λητής, το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά και την Πυροσβεστική Λαγκαδά.

Μέσα και από αυτές τις επισκέψεις τα στελέχη της ΚΟΘ του ΚΚΕ σημείωσαν κυρίως την ανάγκη αναπροσανατολισμού των καθηκόντων και της δράσης των Σωμάτων Ασφαλείας που πρέπει να είναι στην πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και όχι στην καταστολή του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Παράλληλα επανέλαβαν τη σταθερή στήριξη του Κόμματος σε δίκαια αιτήματα των υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας, για την ένταξη του επαγγέλματός τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου κλπ.

Σήμερα Τετάρτη, συνεχίζοντας τις εξορμήσεις, στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Αστυνομικό Τμήμα Πανοράματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ