Παρασκευή 15 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η μεταολυμπιακή πρόκληση

Γρηγοριάδης Κώστας

Ξέρετε με ποιο προκλητικότατο σλόγκαν (σύνθημα) η κυβέρνηση και η «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ» προσκαλούν τους ξένους ιδιώτες επενδυτές να πάρουν μέρος στο ξεπούλημα των Ολυμπιακών ακινήτων; «Your Turn Win!», δηλαδή «Η σειρά σας να κερδίσετε»!!!

Αυτό ακριβώς βροντοφωνάζει η διαφημιστική καταχώριση για τις λεγόμενες «μακροχρόνιες μισθώσεις» των τριών πρώτων Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (του Μπάμπινγκτον στο Γουδί, του κανόε - καγιάκ στο Ελληνικό και του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης στο Μαρούσι) που δημοσιεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή σε τρεις ξένες εφημερίδες, δηλαδή στις «Financial Times», «International Herald Tribune» και «Wall Street Journal».

Δηλαδή, ποιοι άλλοι κέρδισαν; Ο λαός που υποχρεώθηκε να πληρώσει παραπάνω από 10 δισ. ευρώ για να πραγματοποιηθεί η «μεγάλη ιδέα» του 2004 και που τώρα θα αναγκάζεται να πληρώνει και εισιτήριο για να επισκεφτεί τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις; Οχι βέβαια. Εκείνοι που κέρδισαν ήταν οι ελάχιστοι μεγαλοκατασκευαστές, χορηγοί και οι άλλοι χρυσοκάνθαροι που αμείφθηκαν πλουσιοπάροχα για τη διοργάνωση, δηλαδή το κεφάλαιο. Τώρα, ωμότατα, το προσκαλούν και σε ένα νέο μεταολυμπιακό τρελό μεθύσι κερδοφορίας. Δοξάστε τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ