Σάββατο 23 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
«Κόλλησαν» τα έργα

Αλλο ένα παράδειγμα των προολυμπιακών υποσχέσεων που έδωσαν οι κυβερνώντες και ακόμα και σήμερα παραμένουν υποσχέσεις εξαιτίας της μη χρηματοδότησης από την Πολιτεία, αποτελεί το πρόβλημα του Σκοπευτηρίου Ριζομύλου του Δ. Κάρλας Μαγνησίας για το οποίο οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας κατέθεσαν Ερώτηση προς τον υπουργό Πολιτισμού.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής: Στην ερώτηση των δυο βουλευτών αναφέρεται:

«Επανερχόμαστε στο ζήτημα της ολοκλήρωσης του έργου του Σκοπευτηρίου Ριζομύλου στο Δ. Κάρλας Ν. Μαγνησίας. Ενα έργο που παραμένει ημιτελές και που όπως φαίνεται δε θα ξεμπλοκάρει η αδικαιολόγητη καθυστέρηση σύντομα.

Είναι γνωστό ότι το έργο είχε ενταχθεί στα Ολυμπιακά έργα. Γνωστή είναι επίσης η διαβεβαίωση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ορφανού για την ένταξή του στο ΠΔΕ της ΓΓΑ για το έτος 2005 με πίστωση 750.000 ευρώ σύμφωνα με απάντηση του υπουργείου στην 9430/7/4/2005 Ερώτησή μας. Γνωστό είναι ακόμη ότι και οι υπολειπόμενες εργασίες για την ολοκλήρωση του Σκοπευτηρίου Ριζομύλου Δ. Κάρλας ανέρχονται στο ίδιο περίπου ποσό των 750.000 ευρώ. Και ενώ βρισκόμαστε στα τέλη του Ιούλη το έργο συνεχίζει να παραμένει στάσιμο.

Για τις καθυστερήσεις του έργου που είναι ουσιαστικά καθυστέρηση διάθεσης πίστωσης του έργου ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός τι μέτρα σκοπεύει να πάρει άμεσα για να διατεθεί η πίστωση και να αποπερατωθεί το έργο του Σκοπευτηρίου Ριζομύλου ώστε τα μέλη του ιστορικού Σκοπευτικού Ομίλου Βόλου και όχι μόνο να βρουν και πάλι τον χώρο άθλησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ