Τετάρτη 3 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοκορομαχίες «παλιάς κοπής»...

Γρηγοριάδης Κώστας

«Στο δίλημμα να προσληφθούν νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, κάτι απολύτως αναγκαίο για την πλήρη λειτουργία και ανάπτυξη του ΕΣΥ ή να προσληφθούν εν έτει 2005 οι αγροφύλακες του 1993, ο κ. Καραμανλής απαντά: αγροφύλακες...», δήλωσε χτες ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, για να συμπληρώσει ότι ο Κ. Καραμανλής «μένει αδιάφορος απέναντι στα διαρκώς εντεινόμενα προβλήματα λειτουργίας των δημοσίων νοσοκομείων, η κατάσταση των οποίων επιδεινώνεται τους τελευταίους 16 μήνες».

Για την ακρίβεια, βέβαια, η δήλωση Βενιζέλου είναι αναπαραγωγή του αντίστοιχου, χτεσινού πρωτοσέλιδου ρεπορτάζ των «Νέων». Μόνον, που, τόσο το τελευταίο, όσο και ο πρώτος, κάνουν λες και δε γνωρίζουν από πότε παραμένουν «κενές 20-25 χιλιάδες οργανικές θέσεις» στα δημόσια νοσοκομεία, όπως κατάγγελλε η ΝΔ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση και υποσχόταν την κάλυψή τους, μόλις γίνει κυβέρνηση.

Από τότε έχουν περάσει κοντά δυο χρόνια. Η ΝΔ έγινε κυβέρνηση και εφαρμόζει την ίδια και χειρότερη πολιτική του ΠΑΣΟΚ και το τελευταίο «φωνάζει» για τα λαϊκά προβλήματα, όπως ακριβώς έκανε προηγούμενα και η ΝΔ. Μεθοδολογία και κοκορομαχίες «παλιάς κοπής», δηλαδή, που έλεγε και χτες ο Βενιζέλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ