Παρασκευή 5 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ και η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ, στα 60χρονα της Αντιφασιστικής Νίκης και προς τιμήν του Χαρίλαου Φλωράκη, διοργανώνουν εκδήλωση-συνεστίαση το Σάββατο 13 του Αυγούστου στις 8.30 στο κέντρο Πολυτάκου στη Σκάλα. Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο-αφιέρωμα στον σ. Χαρίλαο (βιογραφία) και θα μιλήσει ο Θ. Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από λαϊκή ορχήστρα με καλό φαΐ και κρασί.

-- Το Τοπικό Συμβούλιο της Σαϊδόνας και ο Σύλλογος των Απανταχού Σαϊδονιτών διοργανώνουν την Κυριακή 14 του Αυγούστου, στις 11 π.μ., στη Σαϊδόνα της Μεσσηνιακής Μάνης, στο χώρο του μνημείου, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμούς και ομιλία, θα ακουστούν αντιστασιακά τραγούδια και πένθιμο εμβατήριο. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και δεξίωση των προσκεκλημένων με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα.

  • Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, το Παράρτημα Τρίπολης της ΠΕΑΕΑ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ οργανώνουν την Κυριακή 21 του Αυγούστου, στις 12 μ., εκδήλωση προς τιμήν του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στον Αγιο Βασίλη Κυνουρίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ