Τρίτη 9 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θέλουν και τα ρέστα...

Το συμβάν έλαβε χώρα στο πολυκατάστημα «Καρφούρ», στη Λάρισα. Πελάτης, (το όνομά του είναι στη διάθεση της εφημερίδας), πληρώνοντας στο ταμείο για τα ψώνια του, διαπίστωσε ότι άλλη ήταν η τιμή προϊόντος που αναγραφόταν στο ράφι κι άλλη «χτύπησε» η ταμίας. Διαμαρτυρήθηκε δεόντως και αντί να βρει το δίκιο του, βρήκε τον μπελά του!

Μάλιστα, ο υπεύθυνος ασφαλείας του πολυκαταστήματος, (και το δικό του όνομα είναι στη διάθεση της εφημερίδας), του ψιθύρισε στ' αυτί «μ' αυτά που κάνεις θα φας το κεφάλι σου»!!

Η απρόκλητη απειλή εξαγρίωσε τον πελάτη, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Ομως, οι αστυνομικοί που έφτασαν αρκέστηκαν να καταγράψουν τα στοιχεία και των δύο και, στο τμήμα όπου πήγε αργότερα ο πρώτος, του πρότειναν να κάνει μήνυση. Αλλά, μήνυση απείλησε να κάνει και ο υπεύθυνος του πολυκαταστήματος, ισχυριζόμενος ότι με τη διαμαρτυρία του ο πελάτης δυσφημεί το μαγαζί!!!

Δε φτάνει, λοιπόν, που κλέβουν ξεδιάντροπα οι «σουπερμαρκετάδες», το παίζουν και τσαμπουκάδες. Βλέπετε στηρίζονται στις πλάτες των κυβερνώντων, οι οποίοι, με την πολιτική τους, τους αφήνουν ελεύθερους να κερδοσκοπούν ασυστόλως, όχι μόνο αυξάνοντας συνεχώς τις τιμές, αλλά και κλέβοντας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ