Πέμπτη 1 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΚΑΔΙΑ
Αγωνιστική απάντηση στις ΝΑΤΟικές προκλήσεις

Να αντιταχθούν αποφασιστικά στη ΝΑΤΟική άσκηση «DYNAMIC MIX» καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της Αρκαδίας το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Στην ανακοίνωσή του το ΕΚΑ καταγγέλλει πως με την άσκηση «σε συνδυασμό με την ύπαρξη ατομικών βομβών στον Αραξο, οι ΝΑΤΟϊκοί υποσκάπτουν την ειρήνη και την ασφάλεια του ελληνικού λαού και των άλλων λαών της περιοχής». Καταλήγοντας, εκφράζει την απόφασή του να απαντήσει συντονισμένα με τους φορείς και το λαό του Μωριά στην αμερικανοΝΑΤΟική πρόκληση.

ΕΕΔΥΕ - Παράρτημα Αρκαδίας

Την έντονη διαμαρτυρία του για τη σύλληψη των οκτώ μελών της Επιτροπής Ειρήνης και της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη Μεσσηνίας, εκφράζει και το Παράρτημα Αρκαδίας της ΕΕΔΥΕ. Στην ανακοίνωσή του καταγγέλλει με σφοδρότητα τους υπεύθυνους της ενέργειας αυτής, σημειώνοντας πως στόχος τους είναι «να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού του Μωριά».

Το Παράρτημα καλεί τους φίλους της ειρήνης να πάρουν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, δίνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση στη ΝΑΤΟική πρόκληση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ