Παρασκευή 12 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καλοκαιρινό μουσικό ραντεβού

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Τάνια Τσανακλίδου
Ελένη Τσαλιγοπούλου - Τάνια Τσανακλίδου
Η Τάνια Τσανακλίδου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου «φορτώνουν» τις βαλίτσες τους τραγούδια, ενώνουν τις «δυνάμεις» τους και τις φωνές τους, δίνοντας ραντεβού με το κοινό αυτό το καλοκαίρι σε συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Στις 17/8 θα βρίσκονται στην παραλία Μύρτου στην Κεφαλονιά και στις 18/8 στο Δημοτικό Σχολείο Αστυπάλαιας.

Και οι δύο κρατούν στα χέρια τους έναν καινούριο δίσκο, ενώ βγαίνουν από έναν ιδιαίτερα πετυχημένο χειμώνα. Η Τάνια μετράει «2 Χρόνια Μετρό - Ζωντανή Ηχογράφηση», σ' ένα διπλό cd που μεταφέρει την ατμόσφαιρα των παραστάσεων που δόθηκαν το διάστημα 2003 - 2005. Η Ελένη παρουσιάζει με την έκδοση «Αγαπημένο μου Ημερολόγιο!», ένα πραγματικό γλέντι που στηρίχτηκε στις πιο ζωντανές στιγμές του δημοτικού και λαϊκού τραγουδιού.

Η παρέα συμπληρώνεται με φίλους και εξαίρετους μουσικούς, τον Στέργιο Γαργάλα στο βιολί, τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, τον Βαγγέλη Κοντόπουλο στο μπάσο, τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Σπύρο Παναγιωτόπουλο στα τύμπανα, τον Γιάννη Παπαζαχαριάκη στην ακουστική κιθάρα και τον Τάκη Φαραζή στα πλήκτρα. Τον ήχο επιμελούνται οι Ηλίας Λάκκας & Ηλίας Τριντής ενώ στα φώτα είναι ο Γιώργος Χαραλάμπους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ