Τετάρτη 17 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Δεν υπολογίζονται οι ζωές

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος για τον άδικο χαμό των Κυπρίων που βρήκαν τραγικό θάνατο από το αεροπορικό έγκλημα στο βωμό του κέρδους, εκφράζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με επιστολή του προς την Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της Πάμπη Κυρίτση. Στην επιστολή της, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Αγαπητοί συναγωνιστές δεχτείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό των Κύπριων συνανθρώπων μας που βρήκαν τραγικό θάνατο από τη συντριβή του αεροσκάφους της ιδιωτικής επιχείρησης "HELIOS".

Πρόκειται στην ουσία για ένα "έγκλημα" που έρχεται να αποκαλύψει πού μπορεί να οδηγήσει η ιδιωτικοποίηση και η εμπορευματοποίηση των συγκοινωνιών. Στη λογική του κέρδους και του υπερκέρδους για τους ιδιώτες μπίζνεσμεν, οι ζωές των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών δεν υπολογίζονται. Η δίψα για τη συσσώρευση πλούτου σπρώχνει τους επιχειρηματίες να χρησιμοποιούν μεταφορικά μέσα όπως το συγκεκριμένο αεροπλάνο! Θεός για τους ιδιώτες είναι το κέρδος. Η Εργατική Τάξη της Ελλάδας ενώνει τη φωνή της με τις δικές σας προσπάθειες για να γίνουν γνωστά τα αληθινά αίτια του δυστυχήματος και να μπουν στη φυλακή όλοι οι ένοχοι. Από την πλευρά μας θα εντείνουμε τις δραστηριότητές μας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και τις πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που τις υιοθετούν, τις στηρίζουν και τις προωθούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ