Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Εμεινε ζωντανή

Η στιγμή του νικητήριου γκολ του Παππά (στη μέση)

Eurokinissi

Η στιγμή του νικητήριου γκολ του Παππά (στη μέση)
Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση έμεινε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-1 του Καζακστάν, με γκολ των Τζιόλη και Παππά. Προσωρινά είχαν ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι στο 53'.

Σ' έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Στέλιου Αποσπόρη χωρίς να εντυπωσιάσουν έφτασαν στο «τρίποντο» και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα της Ουκρανίας με την Τουρκία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 8' με κεφαλιά του Τζιόλη ύστερα από σέντρα του Λαγού. Στο 53' το Καζακστάν έφερε το ματς στα ίσα με μακρινό σουτ του Αλίεφ, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος των διεθνών μας στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αμεση ήταν η απάντηση των παικτών του Στέλιου Αποσπόρη που στο 55' με τον Χάρη Παππά πήραν εν νέου το προβάδισμα. Στο 84' ο Χριστοδουλόπουλος είχε δοκάρι. Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καζαχστάν: Γριγκορένκο, Βοροτνίκοφ, Ζουμαμπάγεφ (50' Μολνταγκαλίεφ), Σολομίν (46' Νουρμαγκαμπέτοφ), Αλίεφ Π., Ταράσοφ, Κίροφ, Αργκιμπάγεφ, Μπορόφσκι (69' Αλίεφ Κ.), Ντατσισβίλι, Ζούγεφ.

Ελλάδα: Ανδριόλας, Μουλόπουλος (46' Χριστοδουλόπουλος), Καράμπελας (76' Δάρλας), Παπαζαχαρίας, Παπαδόπουλος, Τζιόλης (62' Μάκος), Παππάς, Λεοντίου, Αραμπατζής, Σαμαράς, Λαγός.

Για δύσκολη επικράτηση έκανε λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Αποσπόρης: «Τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησα να πείσω τους παίκτες ότι το Καζαχστάν αγωνίζεται καλά στην έδρα του και ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Δικαιώθηκα από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ηταν μια δύσκολη νίκη για μας, όμως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του αγώνα Ουκρανία - Τουρκία για να δούμε τη βαθμολογική θέση που θα έχουμε μετά το τέλος της αγωνιστικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ