Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2005
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ - ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ
«Μας ξεχάσατε, το θυμόμαστε»

Να χαρακτηριστεί το επάγγελμά τους επικίνδυνο και ανθυγιεινό και να παύσει ο εμπαιγμός σε βάρος τους, ζήτησαν χιλιάδες αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί που συγκεντρώθηκαν χτες μπροστά στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερα μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οπως κατήγγειλαν, στη συγκέντρωση που είχαν πραγματοποιήσει πριν δύο χρόνια στον ίδιο χώρο στη Θεσσαλονίκη, οι βουλευτές της ΝΔ ήταν παρόντες ενώ σήμερα είναι απόντες, όπως απόντες ήταν τότε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Μας ξεχάσατε. Το θυμόμαστε», «ΟΧΙ στη συρρίκνωση των κεκτημένων. ΟΧΙ στον εμπαιγμό», έγραφαν κάποια από τα συνθήματα στα πανό.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν οι πρόεδροι των ομοσπονδιών, των συλλόγων των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων κλπ. Στο χαιρετισμό του ο Αγγελος Τζέκης, βουλευτής του ΚΚΕ, τόνισε την ανάγκη οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας να συνδέσουν τον αγώνα τους με τους αγώνες των υπόλοιπων εργαζομένων που δέχονται το μπαράζ της αντιλαϊκής επίθεσης. Αναφέρθηκε επίσης στον εμπαιγμό που υφίστανται οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας από το δικομματισμό.

Ακολούθησε πορεία η οποία μέσω των οδών Παύλου Μελά και Αγγελάκη κατέληξε στη ΔΕΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ