Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Στην τελική ευθεία για τις εκδηλώσεις του κεντρικού Φεστιβάλ στην Αθήνα

Την Πέμπτη, 15 Σεπτέμβρη, ανοίγουν οι πύλες του. Κάθε χρόνο και πιο πλούσιο...

Με τρεις εξέδρες μουσικών εκδηλώσεων, δύο θεατρικές σκηνές, κινηματογράφο, παιδότοπο και πολλούς άλλους χώρους που στεγάζουν δεκάδες δραστηριότητες, ανοίγει τις πύλες του από την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη και για τέσσερις μέρες το 31ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια.

Το πρόγραμμα του κεντρικού τετραημέρου του Φεστιβάλ, κάθε χρόνο και πιο πλούσιο, απευθύνεται σε όλους τους νέους, γεμάτο με δραστηριότητες που ικανοποιούν όλα τα γούστα, δίνοντας στον κάθε ένα μια θέση στην κόκκινη γιορτή της νιότης!

Πάνω από 40 καλλιτέχνες θα «παρελάσουν» στις μουσικές εξέδρες, 18 θεατρικές παραστάσεις θα «ανέβουν», πολυάριθμες θα είναι και οι συζητήσεις και το πρόγραμμα δε σταματά εδώ! Η περιπλάνηση στους χώρους του Φεστιβάλ δε θα αφήσει τον επισκέπτη ανικανοποίητο. Σε κάθε του βήμα θα βρίσκει κάτι που τον ενδιαφέρει, κάτι που απευθύνεται σε αυτόν, στα προβλήματα και τις ανάγκες του. Είτε αυτό το «κάτι» είναι ο ήχος της κιθάρας, η ατάκα από ένα θεατρικό, η συζήτηση ή απλά το μήνυμα ενός ταμπλό... το κάλεσμα είναι ένα: «Μαθαίνουμε την αλήθεια, αλλάζουμε τον κόσμο».

Η γιορτή μας ξεκινά και θα είμαστε όλοι εκεί!



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ