Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αυτός πείστηκε...

Στο ερώτημα «Ναι ή όχι στο επίδομα θέρμανσης;» ο υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης ίσως απαντούσε «Ναι» πριν μια βδομάδα, όπως δήλωσε ο ίδιος χτες το πρωί στη ΝΕΤ. Ομως, όπως είπε στην ίδια εκπομπή, επείσθη απ' τον Καραμανλή και έτσι χτες δεν απάντησε «Ναι».

Λίγο αργότερα, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απαντώντας σε ανάλογα ερωτήματα, ο υπουργός Υγείας είπε ότι ο Κ. Καραμανλής απάντησε με σαφήνεια σε ένα δύσκολο ερώτημα και πρόσθεσε ότι όποια κριτική γίνεται σήμερα θα αρθεί στο μέλλον, όταν θα ικανοποιηθούν το όραμα και οι στόχοι της κυβέρνησης Καραμανλή, όπου οι πλούσιοι δε θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί θα ζήσουν καλύτερα...

Πάντως, μπορεί ο Κ. Καραμανλής να έπεισε τον υπουργό του, σίγουρα όμως δε θα έπεισε τους εξαθλιωμένους γέροντες που δεν έχουν δεκάρα να αγοράσουν τα φάρμακα και στέλνουν γράμματα απελπισίας στον υπουργό Υγείας, ενώ σε λίγο θα παγώνουν κι απ' τη βαρυχειμωνιά. Οσο, για τα ...οράματα της κυβέρνησης Καραμανλή, παραθέτουμε τη χτεσινή, γεμάτη ικανοποίηση, δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ στον ρ/σ «Φλας»: «Είναι η πρώτη φορά που ακούσαμε από τη Θεσσαλονίκη έναν πρωθυπουργό ο οποίος δεν υπέπεσε στην πλάνη των παροχολογιών, των παροχών και των υποσχέσεων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ