Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ
Στη μάχη ρίχνονται τα ταξικά συνδικάτα

Αποφασίζουν τη συμμετοχή τους και καταρτίζουν το πρόγραμμα εξορμήσεων στους χώρους δουλιάς

Μετά τη μαζική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, οι ταξικές δυνάμεις ρίχνονται στη δουλιά για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 12 Νοέμβρη στην Αθήνα
Μετά τη μαζική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, οι ταξικές δυνάμεις ρίχνονται στη δουλιά για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 12 Νοέμβρη στην Αθήνα
Ολες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την επιτυχία του Πανελλαδικού συλλαλητηρίου που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 12 Νοέμβρη, για να γίνει υπόθεση του κάθε εργαζόμενου η αποφασιστική διεκδίκηση του πλαισίου των αιτημάτων που προβάλλει το Πανεργατικό Μέτωπο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες τους, ρίχνουν τα ταξικά σωματεία της Αθήνας. Αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο πήραν το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στην προχτεσινή συνεδρίασή της η διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου αποφάσισε τη συμμετοχή των μεταλλεργατών στο συλλαλητήριο με το πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑΜΕ. Συζήτησε διεξοδικά το πρόγραμμα των εξορμήσεων στους χώρους δουλιάς για την ενημέρωση των εργαζομένων μπροστά στο συλλαλητήριο και κατέληξε ότι όλη η προετοιμασία πρέπει να έχει στόχο την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή των μεταλλεργατών στην κινητοποίηση.

Ομόφωνη απόφαση για τη συμμετοχή των εμποροϋπαλλήλων στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ πήρε η διοίκηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο στη γενική συνέλευση του συλλόγου την Κυριακή, 9 Οκτώβρη, στις 10 το πρωί.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, το αντεργατικό μέτωπο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, εκτελώντας τις εντολές του πολυεθνικού κεφαλαίου, της ΕΕ, ΣΕΒ θα οξύνει την επίθεση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, στοχεύοντας στη μεγαλύτερη αύξηση των κερδών του κεφαλαίου και στην παραπέρα μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης. Σ' αυτήν την κατεύθυνση, σημειώνεται, θα αξιοποιήσει τις πολύτιμες υπηρεσίες που του παρέχουν οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ).

«Ολοι οι εργαζόμενοι στο εμπόριο - τονίζει - παλεύουμε για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου, υιοθετώντας το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ που προωθεί τη γραμμή επίθεσης της εργατικής τάξης ενάντια στο κεφάλαιο και στην πολιτική που γιγαντώνει τα κέρδη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ