Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ξεκίνησαν οι Συνελεύσεις στα Παραρτήματα

Στην τελική ευθεία η μάχη για τις εκλογές που ξεκινούν στη 1 του Οκτώβρη

Με την πραγματοποίηση των Γενικών Εκλογοαπολογιστικών Συνελεύσεων στα τοπικά Παραρτήματα, αλλά και με καθημερινές περιοδείες στους χώρους δουλιάς, συνεχίζεται η μάχη που δίνουν οι οικοδόμοι για την επιτυχία των εκλογών στο Συνδικάτο της Αθήνας, που θα γίνουν από την έως τις 27 Οκτώβρη.

Η μαζική συμμετοχή στις συνελεύσεις των Παρατημάτων θα πολλαπλασιάσει την εμπειρία που φτάνει απ' τους τόπους δουλιάς, θα βοηθήσει, ώστε ο σχεδιασμός της δράσης να αποκτήσει ακόμα πιο συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αλλωστε, όπως τονίστηκε και στη Γενική συνέλευση του Συνδικάτου, την περασμένη Κυριακή, τα Παραρτήματα μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στην ενημέρωση, αλλά και στην επαγρύπνηση, την αφύπνιση και την κινητοποίηση των οικοδόμων. Ωστε ν' αποκτήσει το Συνδικάτο γερά ποδάρια στις γειτονιές.

Μάλιστα, στην εισήγηση που παρουσίασε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Β. Βακάλης, υπογραμμίστηκε για τη δουλιά των Παραρτημάτων: «Η ανάπτυξη πολύπλευρης δραστηριότητας που θα τραβά κοντά στο κίνημα όχι μόνο τους οικοδόμους και τις οικογένειές τους, αλλά και τους εργαζόμενους της γειτονιάς, θα τα κατοχυρώνει (σ.σ. τα παραρτήματα) στη συνείδησή τους σαν κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς παράγοντες, θα συμβάλλουν στη γενικότερη ανάπτυξη της πάλης, είναι προϋπόθεση για το μέλλον τους, αλλά και για το μέλλον του Συνδικάτου».

Ηδη, χτες και προχτές ολοκληρώθηκαν οι συνελεύσεις στις περιοχές του Ζωγράφου, του Κέντρου, του Γαλατσίου και του Περιστερίου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των Συνελεύσεων έχει ως εξής:

  • Σήμερα, Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 6μμ. στα Ανω Λιόσια.
  • Στις 6.30μμ. στην Καλλιθέα και στα Νέα Λιόσια.
  • Στις 7μμ. στη Γλυφάδα.

Εξάλλου στις 18/9 και 20/9 θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις σε Αιγάλεω, Βύρωνα, Γκύζη, Ηλιούπολη, Καματερό, Κυψέλη, Κολωνό, Μαρούσι - Ν.Ερυθραία, Μενίδι, Μπραχάμι, Νέο Ηράκλειο, Πετράλωνα και Παλλήνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ