Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το «θέμα»

Η ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας της «Ολυμπιακής» ήταν το θέμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε προχτές ο Σύνδεσμος των τουριστικών γραφείων που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα άλλα, ο πρόεδρός του Γ. Ευαγγέλου επισήμανε ότι παρά τις αντιξοότητες, εάν έδιναν στην εταιρία τα λεφτά που της οφείλουν, θα μπορούσε να πληρώσει και το πρόστιμο της ΕΕ και να συνεχίσει τη λειτουργία της.

Η ερώτηση που ακολούθησε από δημοσιογράφο ήταν πόσα είναι αυτά τα λεφτά και η απάντηση ήταν ότι δεν είναι... γνωστό! Στο ακροατήριο, όμως, βρισκόταν και ο γνωστός από τις επισημάνσεις του για τα χρηματοοικονομικά της «Ολυμπιακής», καθηγητής Γ. Λαϊνός, που προσφέρθηκε να διαφωτίσει τους παρευρισκόμενους περί του ύψους των χρεών. Κι αφού το έκανε, ο πρόεδρος του Συνδέσμου τον ευχαρίστησε για την παρέμβαση και τις πληροφορίες του, καταλήγοντας ότι «δεν είναι αυτό το θέμα μας»..!

Ποιο ακριβώς ήταν το «θέμα» είχε αναφερθεί λίγο νωρίτερα: Η συνέχιση της λειτουργίας της «Ολυμπιακής» ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς και με μια μικρή συμμετοχή στο νέο σχήμα των τουριστικών πρακτόρων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ