Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΑΜΕ
Προμελετημένη απαξίωση

Τις συντονισμένες προσπάθειες της κυβέρνησης της ΝΔ και της ΕΕ που στόχο έχουν να διαλύσουν για λογαριασμό της πλουτοκρατίας την «Ολυμπιακή» και να πετάξουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τοπική Γραμματεία Ζακύνθου του ΠΑΜΕ.

Η Γραμματεία αναδεικνύοντας τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την «Ολυμπιακή», τονίζει ότι «χρόνια τώρα, υποτίθεται, εφαρμόζουν "προγράμματα εξυγίανσης". Από αυτά το μόνο εφάρμοσαν πιστά ήταν εκείνο για την πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων των υπαλλήλων της». Με κάθε τρόπο απαξιώνουν τον φορέα, είτε με πλήθος αρνητικούς χαρακτηρισμούς είτε με τη βοήθεια των ΜΜΕ. Τώρα συνεχίζουν την προσπάθειά τους προκειμένου να την ξεπουλήσουν τμηματικά, ώστε να την παραδώσουν πιο εύκολα στους ιδιώτες.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους - και της «Ολυμπιακής», να καταδικάσουν αυτές τις πολιτικές, να απειθαρχήσουν στα τελεσίγραφα της ΕΕ και συντονίζοντας τα βήματά τους:

  • Να παλέψουν για έναν αποκλειστικά Δημόσιο Αερομεταφορέα.
  • Να καταδικάσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που σχεδιασμένα και συνειδητά, με τη βοήθεια όταν χρειάζονταν του ΣΥΝ, έφεραν την «Ολυμπιακή» σε αυτή την κατάσταση.
  • Να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση και δράση των συνδικαλιστικών πλειοψηφιών σε ΟΣΠΑ και ΓΣΕΕ και να τα αξιοποιήσουν ενισχύοντας το ΠΑΜΕ και ισχυροποιώντας τις δυνάμεις του σε κάθε Σωματείο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ