Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
ΠΑΣΟΚικές παρεμβάσεις...

Δε χάνουν ευκαιρία οι βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δημιουργούν εντυπώσεις, πως αντιπολιτεύονται δήθεν τη ΝΔ και, μάλιστα, σε όλα τα επίπεδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Επερώτηση βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία ζητούν να μάθουν για τις διαδικασίες των προσλήψεων στον οργανισμό «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006» και τη διαχείριση των οικονομικών, μετά την επαναφορά του ζητήματος από σχετικές καταγγελίες που διατυπώθηκαν από την τοπική ΔΑΚΕ.

Το αστείο και συνάμα εξοργιστικό της υπόθεσης είναι πως στην Εκτελεστική Επιτροπή της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας», πέραν των στελεχών της ΝΔ, πρόεδρος είναι ο Αντρέας Καράβολας, δήμαρχος Πατρών (ΠΑΣΟΚ) και μετέχουν ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, νομάρχης Αχαΐας (ΠΑΣΟΚ), ο κ. Αλεξόπουλος, πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ (ΠΑΣΟΚ), ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Θάνος Μικρούτσικος, επικεφαλής της Επιτροπής Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.

Τι πιο απλό από το να ρωτήσουν τα ίδια τους τα στελέχη, αν πραγματικά θέλουν να μάθουν τι ακριβώς γίνεται, μια και καμώνονται πως δε γνωρίζουν; Αλλά είπαμε, αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.

ΥΓ: Να θυμίσουμε ότι η δημοτική κίνηση «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι» έχει φέρει αρκετές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο φαινόμενα ρουσφετολογίας και κακοδιαχείρισης της «Πολιτιστικής». Οσο για το χαρακτήρα της παρέμβασης της ΔΑΚΕ, είναι αποκαλυπτική η τοποθέτηση του στελέχους της Θ. Ξυλιά σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Εμείς αδικηθήκαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ομως και η νέα κυβέρνηση φαίνεται πως δε φροντίζει να διορθώσει αυτές τις αδικίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ