Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σάββατο ... αιωνίων

Τα παιχνίδια Ολυμπιακού - Ακράτητου και ΠΑΟ - Πανιωνίου ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 4ης αγωνιστικής

Μπροστά σε άδειες κερκίδες λόγω τιμωρίας, θα αγωνιστούν σήμερα οι «αιώνιοι» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, πριν από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ θα φιλοξενήσει τον Ακράτητο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο, προκειμένου να υποδεχτεί τη Βέρντερ με ανεβασμένη ψυχολογία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (17.00 ΑΛΦΑ) Η εντολή του Τροντ Σόλιντ προς τους παίκτες του ήταν σαφής. «Το μυαλό σας μόνο στον Ακράτητο και μετά θα ασχοληθούμε με τη Ρεάλ», τους είπε ο Νορβηγός. Οσον αφορά την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Καφές που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του, εξάλλου, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος της και έτσι δε θα πάρει το 5% από τα εισιτήρια που αντιστοιχεί στους φιλοξενουμένους, ξεκαθαρίζοντας ότι το ίδιο θα πράξει και σε άλλους αγώνες, στους οποίους υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων.

Στο στρατόπεδο του Ακράτητου ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου αντιμετωπίζει ευχάριστο «πονοκέφαλο», καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πληθώρα επιλογών, αν αναλογιστεί κανείς ότι εξέτισαν τις ποινές τους οι Σκούφαλης και Μαρινέσκου, ενώ εκδόθηκαν τα δελτία των Βανόλι και Ραμίρεζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) Νέο πρόσωπο θα εμφανίσουν οι «πράσινοι», που θα έχουν αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα. Στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Σέριτς, θα απουσιάσουν όμως οι τιμωρημένοι Μόρις, Κώτσιος και οι τραυματίες Αντριτς, Παπαδόπουλος. Δεν κρύβει την ανησυχία του ο Νίκος Παντελής, που γνωρίζει ότι ο ΠΑΟ θα παρουσιαστεί με σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» θα μπορεί να στηριχτεί στους Νάβας και Κοντοδήμο που αποθεραπεύτηκαν.

  • Αυλαία σήμερα και για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Δύο γνώριμοι από πέρυσι, αφού ήταν στη μεγάλη κατηγορία, ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί στο «Παγκρήτιο» τον Αρη (20.00 ΕΤ3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ