Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ
Στην πύλη της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ»

Τη Δευτέρα, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους

Την αλληλεγγύη τους στις εργάτριες της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» που συμπληρώνουν τέσσερις βδομάδες σε επίσχεση εργασίας, διαδηλώνουν τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη τα ταξικά συνδικάτα της Αθήνας με συγκέντρωση έξω από το εργοστάσιο, στις 7 π.μ.

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση απευθύνει η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, ενώ το συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού και Δέρματος της Αθήνας καλεί τα σωματεία του κλάδου να δώσουν δυναμικό «παρών».

«Την ενεργή συμπαράστασή του» στις εργαζόμενες δηλώνει το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιλίου - Πετρούπολης - Αγ. Αναργύρων. Στη σχετική ανακοίνωση, οι οικοδόμοι τονίζουν: «Τη στιγμή που οι εργαζόμενοι στερούνται και αυτό ακόμη το δικαίωμα της εργασίας, η κυβέρνηση και αυτοί που τη στηρίζουν, χαρίζει απλόχερα εκατομμύρια στους εργοδότες και την πλουτοκρατία. Με νόμους που καταργούν τη σταθερή δουλιά, το 8ωρο, την ασφάλιση, τη σύνταξη, μας οδηγούν στην παραπέρα εξαθλίωση. Σας καλούμε σε συσπείρωση με τα ταξικά συνδικάτα να παλέψουμε για το δίκιο μας, να αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική, αυτήν που ρίχνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ