Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ»
Πάλη για ν' αλλάξουν οι συσχετισμοί

Περιοδεία χτες κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Αγγελο Τζέκη

Σε ενιαίο μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση και στους επιχειρηματίες, που κατακλέβουν τον ιδρώτα των εργαζομένων, κάλεσε τους εργαζόμενους στο «Εργοστάσιο Β'» των «Κλωστηρίων Ναούσης» ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης, ο οποίος περιόδευσε στο εργοστάσιο χτες το μεσημέρι, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ βρέθηκε για πολλοστή φορά στο πλευρό των εργαζόμενων, αυτή τη φορά με αφορμή και την Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και την κατάπτυστη απάντηση που δόθηκε από την κυβέρνηση. Ο Αγγελος Τζέκης κάλεσε τους εργαζόμενους να παλέψουν για να αλλάξουν οι συσχετισμοί, ώστε να γείρει η πλάστιγγα υπέρ των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Τους κάλεσε να ενισχύσουν και με τη δράση αλλά και με την ψήφο τους το ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι αγώνες και μέσα και έξω από τη Βουλή.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση, όπως αποδείχτηκε και διά στόματος του υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, φροντίζει να εξασφαλίζει όλο εκείνο το πλαίσιο που θα αυξάνει τα κέρδη του κάθε Λαναρά σε βάρος των εργαζομένων και των κατοίκων μιας ολόκληρης περιοχής. Σημείωσε, ακόμα, πως ενώ ο Λαναράς υποτίθεται ότι πήρε νέο δάνειο για πρώτη ύλη, η πρώτη ύλη δεν έχει φτάσει στα εργοστάσια. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΝ, που συμμετείχε στη χτεσινή περιοδεία, όλα όσα λέγονται από την κυβέρνηση για τους 9.500 οικονομικούς μετανάστες, που έφτασαν στη Νάουσα και οξύνουν δραματικά το πρόβλημα της ανεργίας - όπως ισχυρίστηκε ο Γερ. Γιακουμάτος στη Βουλή - δεν ευσταθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ