Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κλοτσοπατινάδα

Παπαγεωργίου Βασίλης

Δεν ήταν η βροχή η αιτία της χτεσινής κλοτσοπατινάδας μεταξύ του υπεύθυνου του Τομέα Υγείας και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου, και του υπουργού Υγείας, Νικ. Κακλαμάνη, αλλά ο διαγκωνισμός τους σε μια γλίσχρα προσπάθεια να επιδείξουν κοινωνικό προσωπείο.

Πήγε, λοιπόν, ο Βενιζέλος στο Αττικόν Νοσοκομείο και παραπονέθηκε γιατί δεν τον υποδέχτηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, ενώ στις δηλώσεις του τα 'ριξε στην κυβέρνηση που δεν προσλαμβάνει προσωπικό, δε δίνει λεφτά για τις εφημερίες, κλπ. Ακολούθησε αμέσως απάντηση του Νικ. Κακλαμάνη απ' τα Χανιά - όπου διαπίστωσε ότι πάει καλά και η ψυχιατρική μεταρρύθμιση - με την οποία χαρακτήρισε τον Βενιζέλο μεγαλοαστό πολιτικό, ενώ τον ευχαρίστησε γιατί ενώνει και τη δική του φωνή (ο Βενιζέλος) για το θέμα της χρηματοδότησης.

Ακολούθησαν τρεις ακόμα δηλώσεις: Μία του Βενιζέλου, μία του Κακλαμάνη και μία του διοικητή του Αττικού Νοσοκομείου, Νίκου Ηλιάδη, για το ...τελετουργικό της επίσκεψης Βενιζέλου.

Ούτε κιχ για την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών Υγείας και τα χαράτσια στις τσέπες των ασθενών, για τα οποία είναι υπεύθυνοι το ίδιο και οι δυο τους. Κούφια αντιπαράθεση, δηλαδή, στο όνομα της υγείας του ελληνικού λαού.

Γυρίστε την πλάτη και στους δυο, αν θέλετε να προστατέψετε την υγεία σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ