Κυριακή 16 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τουλάχιστον, παράλογο

«Τα "Μακντόναλντς" διδάσκουν σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων "ισορροπημένη διατροφή" (!)» έγραψε ο «Ρ» στην πρώτη σελίδα στις 8.10.2005 με τίτλο: «Επικίνδυνη κατρακύλα της εκπαίδευσης». Και πρόσθετε: «Η πολυεθνική εταιρία "γρήγορου φαγητού" (Fast Food) "Μακντόναλντς" καλεί επισήμως Δημοτικά Σχολεία να συμμετάσχουν σε "εκπαιδευτικό" πρόγραμμα, που γίνεται σε εστιατόριό της στο κέντρο της Αθήνας και ήδη κάποια σχολεία ανταποκρίθηκαν!».

Μια άλλη είδηση με τον τίτλο «Παιγνίδια της μοίρας» δημοσιεύτηκε στο «Βήμα» της 20.5.2005 (σελίδα 2) και ανέφερε: «Ο ηλικίας 44 ετών manager της MacDonald Charlie Bell, ένας άνθρωπος που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από 15 χρονών στην εταιρεία, πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο που μετέδωσε το γεγονός ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι ο εκλιπών είχε δηλώσει ότι έτρωγε σχεδόν καθημερινά ένα από τα προϊόντα της εταιρείας που διοικούσε, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την εκστρατεία κατά των ταχυφαγείων».

Χρειάζεται, άραγε, να σημειώσουμε ότι είναι εντελώς παράλογο μια τέτοια εταιρία να διδάξει «ισορροπημένη διατροφή» και, μάλιστα, σε παιδιά;


ΣΕΛ.  12   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ